השתתפתי במבחן דרכים ביחד עם החבר'ה מאתר icar. זו הייתה בשבילי חוויה מיוחדת לבצע מבחן השוואתי יחד עם אנשי המקצוע הטובים בתחום.
רכשתי באותו יום הרבה מאד ידע, ראיתי מקרוב איך בוחני רכב מקצועיים עושים את זה, מה הם בודקים ולפי אילו פרמטרים. היו גם רגעים קשים כמו נסיעה בתוך העיר שוב ושוב, בכל פעם עם רכב אחר, היו רכבים שממש הרגשנו כל מהמורה בדרך ולנסוע שוב ושוב על מהמורות ו"במפרים" היה די מתיש.
בסיום המבחן קיבלתי פידבק על כך שזוית המבט הייחודית שלי בתור אישה תרמה להם רבות למבחן.
הקטגוריה שנבדקה על ידינו היא המכוניות המשפחתיות הקטנות, הן זוכות להצלחה בעיקר בציי הרכב, שמעוניינים במכונית שתתאים למשפחתו של העובד/ת, תוך חסכון מקסימלי בעלויות הרכישה, האחזקה והתדלוק. והעובד? הוא מעוניין ברכב מרווח, נוח, חזק ומאובזר ככל הניתן, תוך חסכון מקסימלי בשווי השימוש, או בקיצור: אם מציעים לכם משפחתית קטנה ממקום העבודה, הכתבה שלפניכם תעשה סדר בדגמים העיקריים שמוצעים בשוק ותסייע לכם לבחור את המכונית המתאימה.
לקריאת הכתבה המלא http://bit.ly/1T51W6C
שלום תהילה,
אני קוראת את הבלוג שלך כבר כמה זמן ונהנית ממנו מאד.
אבל המשפט שכתבת כאן –
בסיום המבחן קיבלתי פידבק על כך שזוית המבט הייחודית שלי בתור אישה תרמה להם רבות למבחן.
ממש לא מתאים לך. מה זה משנה שאת אישה? ולמה את צריכה "לתרום" להם? אל תקטיני את עצמך. כמו שהתרגזת קודם בהדרכה על רכבים לנשים, או משהו כזה. אל תלכי למקומות האלה. יש לך נישה חשובה שמפתחת דיון על רכבים וטוענת לעצמאות אמיתית של נשים בתחום ואני ממש מציעה לך לא להקטין את עצמך למקום של "אני האישה הקטנה שלא מבינה הרבה תורמת לכם נקודת מבט מקורית". בכל מקרה, זה מה שמשתמע מהמשפט שכתבת.
אני בטוחה שזה לא משקף את מה שאת מרגישה באמת, אבל לדעתי חשוב להקפיד על ניסוח שלעולם לא יקטין נשים במשתמע. וכל הכבוד לך על הבלוג ועל קידום הנושא!!
היי שני,
אולי זה לא היה ברור. התכוונתי שתרמתי להם לא בקטע של "אני לא מבינה ותורמת לכם"
אלא בקטע אחר. קחי לדוגמה מבנה גוף נשי הרבה פעמים יותר קטן. בתור אישה נמוכה קורה שלפעמים אני לא מצליחה להגיע לתא מטען מכיוון שהוא גבוה. גברים שבוחנים רכב לא חושבים על כך. משום שהכרב מותאם לגובה שלהם.
דוגמה נוספת, אחד הרכבים שבחנו היה עם הגה שלא מתכוונן אחורה וקדימה. ציינתי בפנייהם שיכול להיות שנשים בהריון יתקשו לשבת ולכוון את ההגה כך שיהיה נח לשבת.
אלו דברים שגברים גם אם מאד מאד ירצו- פשוט לא יצליחו לחשוב עלייהם.
תודה לך על התגובה. שמחה שאת קוראת ונהנת.
יום מקסים!!